Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sollicitudin, tellus vitae condimentum egestas, libero dolor auctor tellus, eu consectetur neque.

Press enter to begin your search
 

Projekter

The Haiku Project/Sara Grabow

I en periode havde jeg stor succes med at spille The Haiku Project-Flow, når mine børn skulle sove. De kalder det “rum-musik”(!) Jeg bruger det selv til afspænding og yoga.

Jeg blev overrasket, da jeg fandt ud af at The Haiku Project var dansk og at Henrik, som står bag, er en ven af en ven. Jeg foreslog et samarbejde og Henrik var heldigvis med på den!

Resultatet kommer til efteråret på et album vi kalder “Nebula”. Det har været så dejligt at mæske sig i lyd og smukke klange, fortællinger om ild og vand, brusende vulkaner og
stjernetåger.

www.haikumusic.dk

www.musikworkshop.dk

Er et inklusionsprojekt i samarbejde med Yossi Karutchi (Hudna), som handler om musikalsk kommunikation på tværs af kulturer.

Skal man forstå de andres lyd, må man først forstå sin egen. Derfor er musikworkshoppen et tilbud til unge om at se på sine egne musikrødder med mellemøstlige “briller”.

Musikworkshoppen er for unge mellem 18-25 med dansk og/eller mellemøstlig baggrund.

Læs mere på hjemmesiden.

Den Gamle Sangskat

Er min trio, hvor vi spiller klassikere. Udgangspunktet er revy og film-musik fra 30’erne-50’erne, med enkelte kig til tiden før og efter.

Martine og Eva svinger guitar og kontrabas, og jeg selv synger og spiller lidt ukulele. Karakteristika er nok vores 3 stemmig sang a la Andrew Sisters, men med vores nordiske tone og vores samspil, der efterhånden går langt tilbage, synes jeg vi er noget ganske særligt! 🙂

Vi nyder i hvert fald de gode melodier og tekster fra dengang, og det er rigtig skønt at mindes sammen med publikum …”glemmer du, så husker jeg”.

https://sangskatten.wordpress.com