Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sollicitudin, tellus vitae condimentum egestas, libero dolor auctor tellus, eu consectetur neque.

Press enter to begin your search

Det siger folk

Sara Grabow / Det siger folk

Meget dragende “hjertemusik”. Sammen med dine små historier om hver sang, blev jeg draget i dit univers af feminin følsomhed, så fin, ægte og hjertelig. Musik som vil kunne bruges både til afslapning i sindet og til at åbne op for det feminine

-Camilla Müller

Det er musik for sjælen, stille og fint og fuld af instrumenter i stemmen. Godt rammet ind af vedkommende anekdoter

-Birgit Høyer Bom

Virkelig smuk og dejlig musik, du har skrevet, det lyder som engle der spiller og synger. Dejlige tekster og skøn ro. 

-Eva Skipper

At synge tonerne og ordene med så lille og komprimeret volumen – det virker helt utolig stærkt og intenst!
Den gamle Sebastian-sang Rose gav mig næsten gådehud. Jeg har altid godt kunne li den sang, og jeg synes Saras version er den bedste jeg kan mindes.

-Lise Kongsgaard

Mediterende blid musik med tekster som har et indhold til eftertænksomhed og en stemme med ømhed og lyd med så mange facetter.
Hvis man skal synge Sebastians sange, kan jeg ikke forestille mig, det
kan gøres bedre end af Sara,og ham selv, og at det så iøvrigt er Saras far er jo kun en ekstra bonus.
Sara har en fantastisk musikalitet og sans for toner og en vokal langt
udover det sædvanlige.

– Nadja Mernø

Lyden af din stemme (og alle vores) klinger stadig for mit indre øre.

-Anette Berg

Det at der er klang på – også når du synger helt svagt – frem for at du synger med megen luft, det gør at jeg blir rørt, fordi din sang bliver meget vedkommende og taler direkte ind i hjertet på mig.

-Henrik Hytteballe

Tusind tak for en utrolig dejlig aften. Det var “en lise for sjælen” for mig; jeg oplevede en fantastisk ro ligesom ved mine meditationer.

– Anette Heide

Koncerten med Sara Grabow, som hun spillede i Kværndurp Kirke i går aftes, blev en af de største koncertoplevelser i mit liv.

Det er svært at sætte ord på hvorfor – men sådan er det altid med de største oplevelser, man bliver ordløs…

Men det er noget med musikkens rene skønhed, med stemmens klang, en unik evne til at bruge kirkerummet – på mange planer, at turde og kunne være helt nærværende, at bruge undrende ord, og med sine toner og sit væsen skabe en unik samhørighedsfølelse i mødet med publikum.

Og jeg ved ikke om det bedste var bare at høre de smukke sange live, eller at hun gik rundt imens hun spillede og sang nogle af sangene, så vi kunne høre hvordan akustikken ændres undervejs, eller at vi sang lidt sammen med hende – og hvor smukt og inderligt dét blev… – eller at hun tog publikum med op i grevelogen og sang et par utroligt stærke fortolkninger af sin fars sange, eller at hun som afslutning tog os ind i det Ulfeltske kapel og sang “til dagen svales”, som er inspireret af “Højsangen”…

Til kolleger kan jeg naturligvis kun anbefale at arrangere en koncert med Sara!

-Lykke Dahl Chetronoc, organist Kværndrup kirke

Tak for en dejlig koncert i går. Det var en stor spirituel oplevelse for mig at være i kirken og opleve dit nærvær, fordybelsen, klangen , overtonerne i kirkerummet, stilheden, enkeltheden, kompleksiteten, dine tekster og musikken. Jeg oplever, at du rammer noget universelt og kommer ind at røre ved noget i hvert enkelt menneske i samklang-samspil med universet. Stor tak til dig.
Jeg har lyttet til EneRum i dag. Jeg er meget optaget af dine tekster, der er så meget dybde i dem, der bevæger sindet og sætter tanker i gang. Du formår at være i nuet, og det var jeg også både i egen krop, i kirkerummet og i universet. 

-Anne Enemark

Det er jo fantastisk,  at nogle mennesker åbner deres hjem langt ude på landet, og så  sidder  vi der, kun  godt tyve mennesker, og får lov at opleve din LYD. Tusind tak for aftenen i Stilbjerg. Det var en meget stærk oplevelse.  Du rører det helt essentielle, Enheden: Gud/kærlighed/kunst. …   ja, oplever din stemme som et SVAR, en forløsning af den tavse gudgivne ’lyd’..  Det er stort!  

 Det er en meget stærk proces du må have gennemgået.. det er jo på én gang at opgive/overgive sig selv og at komme ’rigtig hjem’ i sig selv.

-Karin Kjesma

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.