Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sollicitudin, tellus vitae condimentum egestas, libero dolor auctor tellus, eu consectetur neque.

Press enter to begin your search

Spoken Word festival, Odense

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Spoken Word festival, Odense

22. august 2018 @ 19:30 - 21:00

dk50 – dk100

Spoken18’ og Fredens Kirkes Musikalske Venner præsenterer sanger og sangskriver Sara Grabow med koncerten “EneRum”. Her er kirkerummet rammen om fordybelse og nærvær, aktiv lytning og fællessang. Teksterne fører dig på en eftertænksom, introspektiv rejse i dit indre rum.

Den danske sanger, musiker og skuespiller Sara Grabow, der for øvrigt er datter af Sebastian har medvirket i en række teaterkoncerter og har flere albums bag sig med solo, duo og trio- projekter. Under Spoken18’ optræder hun med soloprojektet “EneRum”, der er en udforskning af rum i mere end én betydning. Projektet er blevet til ud fra en nysgerrighed omkring musikkens rum, rumklang, støj, nærværet og ikke mindst en indre rejse.

EneRum-koncerterne er blandt andet blevet beskrevet som “hjertemusik”, “feminin følsomhed”, “fin, ægte og hjertelig”, samt “mediterende blid musik med tekster, som har et indhold til eftertænksomhed og en stemme med ømhed og lyd med så mange facetter”. Gå derfor ikke glip af denne særlige klangfulde og nærværende koncert, når Sara Grabow gæster Fredens Kirke i Odense. Det bliver med sikkerhed en anderledes koncertoplevelse ledsaget af Grabows minimalistiske lyd.

Billetpriser: F: 80 / D: 100 / S: 50

Detaljer

Dato:
22. august 2018
Tidspunkt:
19:30 - 21:00
Pris:
dk50 – dk100