Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sollicitudin, tellus vitae condimentum egestas, libero dolor auctor tellus, eu consectetur neque.

Press enter to begin your search

Underholdningsorkestret/Sebastian 70 år

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Underholdningsorkestret/Sebastian 70 år

september 8 @ 19:30 - 22:00

Sebastian 70 år Hyldestkoncert
Med et brag af en landsdækkende hyldestkoncert fejrer Danmarks Underholdningsorkester i samarbejde med Musikforlaget Wilhelm Hansen komponisten og sangeren Sebastians 70års fødselsdag. Foruden Sebastian selv byder koncerten på solisterne Louise Fribo, Kristian Boland, Kwamie Liv og Sara Grabow der fortolker hans sange i et nyt lys – som det bl.a. skete da Sebastian var med i Toppen af Poppen.

Hver solist er udvalgt på baggrund af deres relation til Sebastian og koncertens formidlingsform vil være deres anekdoter om samarbejder med Sebastian og fortællinger om hans forestillinger vil binde koncerten sammen. Sebastians datter Sara Grabow vil også synge et par egne sange til sin far.

Folkelighed i højsædet
Sebastian er på alle måder en folkelig komponist og musiker og folkeligheden er derfor også i højsædet ved hyldestkoncerterne. Som et ekstra element, har vi samlet en række lokale kor, der synger med på flere af numrene. Koncerten vil bestå af kendte sange som skud i tågen, Vårvise, Du er ikke alene, Hvis du tror du er noget, Nanna, Blidt tilstede m.fl. og I Danmark er jeg født samt Fuld af nattens stjerner med lokalt Folkekor på.

Detaljer

Dato:
september 8
Tidspunkt:
19:30 - 22:00
Hjemmeside:
http://underholdningsorkester.dk/koncerter/sebastian-70-ar-hyldestkoncert/

Sted

Musikhuset Aarhus