Første Nyhedsbrev sept 2020 er ude nu

Tilbage til de skrå brædder
-altimens min stemme sendes til månen!

Velkommen til mit allerførste nyhedsbrev! Nøøj hvor sker der meget i verden… Det er næsten lidt for spændende tider vi lever i! Jeg har tilbragt tiden som ikke-udøvende musiker på at øve mig… på at være mor! Det var lærerigt! Og forhåbentlig også gavnligt fremadrettet(!), men nu går den ikke længere. Musikken skal også ha’ plads! Herunder kan I læse om kommende koncerter og arrangementer. Dernæst kan I læse mere generelt, om de projekter jeg går i møde dette efterår. Bl.a. skal min stemme sendes til månen med “Peregrine” missionen i 2021(!), og til november skal jeg spille mig selv i en børneforestilling med H.C. Andersens eventyr.

læs hele nyhedsbrevet her:

https://mailchi.mp/4eb278677c6e/min-stemme-p-mnen-og-hjerteflet-med-hcandersen?fbclid=IwAR0ct4vrzkdN_I6foUDj1n829nrVukoEcXJnW0CAFDix-xMBqiCQ1K45M8Y