Highlights 2019: Da jeg sang i mumiegraven på Glyptoteket!

2019 har været et vildt år! Jeg er stadig en smule forundret og forpustet. Som startskud på de 12 hellige nætter (13-24 dec) vil jeg poste nogle highlights fra et magisk år, startende med dengang jeg lavede lydvandring på Glyptoteket. Herunder kan du se en video fra lydprøven til noget af det mest magiske jeg har oplevet i mit liv. Det havde længe været en drøm at få lov til at spille på Glyptoteket, og i maj måned fik jeg en bagdør ind på det berømmede museum v.h.a. af psykomotorisk uddannelse, som skulle arrangere et event på Glyptoteket. De ville ha mig til at lave en Lydvandring, så folk kunne få en musikalsk/krosplig sanseoplevelse.

Det var en GAVE. Tænk dig; Glyptotekets klingende sale uden snak og mumlen fra andre gæster… en stille forsamling, der fulgte musikken rundt og oplevede museumsværkerne med mit lydspor til. Fra romerske buster til den ægyptiske samling, der afsluttedes i graven… Det var fantastisk!

https://youtu.be/GWJRYC1jlwM