Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sollicitudin, tellus vitae condimentum egestas, libero dolor auctor tellus, eu consectetur neque.

Press enter to begin your search

Lyd i Rundetårn!

Sara Grabow / Fællesrum  / Lyd i Rundetårn!

Lyd i Rundetårn!

Koncert & Lydvandring  8 april i Rundetårn!!!

Jeg har længe haft Gert Ørnbøl’s skønne billede “Forår i Rundetårn” hængende på væggen ved mit skrivebord. Gert gav mig nogle af sine billeder på postkort efter min første EneRum-koncert i Esrum Kloster. Jeg elsker det billede af foråret, der springer op igennem den magiske bygning. Der er noget med Rundetårn… Som barn fra landet navigerede vi altid efter Rundetårn i “det store København”. Det var så mystisk og sjovt at gå inde i tårnet. Det var ikke en udfordring at komme op, tårnet sugede mig op til toppen…Til udsigten over hvad der måtte være den største by i verden! Dengang tror jeg ikke, at jeg tænkte over lyden, men det kan være temmelig udfordrende at lytte til mange mennesker, der småsnakker og råber i Rundetårns sneglehusgang.

Til en enkelt stemme eller en samlet lyd er klangen i Rundetårns fantastisk! Og nu har jeg fået en helt utrolig mulighed…

På Stemmens Dag i Rundetårn d. 8 april, har jeg den ære at afslutte ballet med en Lydvandring!

Stemmens dag http://www.stemmensdag.info er et unikt samarbejde mellem fagfolk, foreninger og privatpersoner, der alle arbejder professionelt med stemmen.

Stemmens Dag slutter med en aftenkoncert i Bibliotekssalen. Først vil guitarist Mikkel Ploug spille “Sprogets Musik”, -han analyserer store politiske taler og laver dem til musik!. Dernæst vil jeg spille EneRums sange en 20 min. tid og tilsidst vil jeg dirigere en lydvandring med et tilhørende  lydeksperiment i Rundetårns sneglehus! Jeg håber, at de af jer med den mindste interesse i lyd og klang vil komme og deltage. Det kræver ingen forudsætninger. Blot nysgerrighed og ønsket om at lytte og gi’ det lyd man har!

Tusind tak til min ven og overtonelærer Skye Løfvander, som er medarrangør på dette fantastiske arrangement, og som har givet mig muligheden!

Det bliver vildt!!

Ja undskyld min begejstring, men det gør det virkelig!!!!

https://www.facebook.com/events/1512780982153518/

 

Sara Grabow

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.