Lydvandring i Dyrehaven -lad os kramme nogle træer!

For en hel del år tilbage, da min rejse med kloge koner/vismænd (clairvoyante, healere, alkymister og hvem der nu eller har krydset min slingrende vej) var i sin spæde start, blev jeg på et tidspunkt spået, at jeg skulle gå med en gruppe mennesker ude i blandt nogle træer og synge! Jeg tænkte, at hun da var helt galt på den, og at det lød som noget jeg ALDRIG ville finde på. Så skønt som tiden kan spille disse små puds… Velkommen til min første Lydvandring i Guds frie natur!

https://www.facebook.com/events/306312730184252/

Tag med mig på en magisk Lydvandring i Dyrehaven. Vi besøger helligsteder, synger enkle cirkel-sange, jeg spiller lidt, taler lidt om stemmen i et åbent rum, og sammen vil vi åbne vores ører og lytte… til naturen… og til vores egen ydre og indre stemme.
 
Medbring drikkedunk, lille madpakke og notesblok.
 
Vi mødes ved broen ved Klampenborg station.
 
Vi går en GOD tur, så tag gode vandresko på!!:)
 
pris 100,-