Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sollicitudin, tellus vitae condimentum egestas, libero dolor auctor tellus, eu consectetur neque.

Press enter to begin your search
 

Projekter

Canberk Ulas & Sara Grabow

Tyrkiske Canberk Ulas og jeg fandt hinanden på de sociale medier. Han spiller på det gamle armenske fløjteinstrument duduk, og jeg blev med det samme meget tiltrukket af lyden. Vi blev hurtigt enige om at lave et samarbejde og vi havde koncerter i kalenderen endnu før vi overhovedet havde mødt hinanden!

Canberk musikalitet og dudukens særlige lyd er helt i tråd med mit musikalske hjerte,- hvad vi da også senere har fået bekræftet.

Planerne er store, men vi starter med en koncert i Istanbul og forhåbentlig albumindspilning senere på året!

 

Lydvandring

Lydvandring er et helt nyt koncept, som jeg ser meget frem til at komme i gang med. Jeg har altid haft interessen for rum. Her vil jeg gå på opdagelse sammen med en publikumsgruppe, hvor vi vil udforske slotte, kirker osv, særlige bygninger der undersøges med udgangspunkt i lyd. Vi synger sammen og der vil være solo-sang fra mig. Klangen er i fokus, men jeg fortæller også anekdoter om rummenes historier og vi vil tale sammen om det vi oplever.

 

Den Gamle Sangskat

Er min trio, hvor vi spiller klassikere. Udgangspunktet er revy og film-musik fra 30’erne-50’erne, med enkelte kig til tiden før og efter.

Martine og Eva svinger guitar og kontrabas, og jeg selv synger og spiller lidt ukulele. Karakteristika er nok vores 3 stemmig sang a la Andrew Sisters, men med vores nordiske tone og vores samspil, der efterhånden går langt tilbage, synes jeg vi er noget ganske særligt! 🙂

Vi nyder i hvert fald de gode melodier og tekster fra dengang, og det er rigtig skønt at mindes sammen med publikum …”glemmer du, så husker jeg”.

https://sangskatten.wordpress.com

The Haiku Project/Sara Grabow

I en periode havde jeg stor succes med at spille The Haiku Project-Flow, når mine børn skulle sove. De kalder det “rum-musik”(!) Jeg bruger det selv til afspænding og yoga.

Jeg blev overrasket, da jeg fandt ud af at The Haiku Project var dansk og at Henrik, som står bag, er en ven af en ven. Jeg foreslog et samarbejde og Henrik var heldigvis med på den!

Resultatet kommer til efteråret på et album vi kalder “Nebula”. Det har været så dejligt at mæske sig i lyd og smukke klange, fortællinger om ild og vand, brusende vulkaner og
stjernetåger.

www.haikumusic.dk