Sange til Farvel

Du kan booke mig til begravelse, bisættelse eller anden ceremoniel handling, når en af dine nærmeste er død.
Jeg spiller guitar og synger i rolige harmonier, og jeg er specialiseret i at skabe et trygt og fredfyldt rum til sorg og minder. Jeg spiller gerne ønskesange, men har også mange på hjerte.

Jeg har efterhånden spillet og sunget til mange begravelser og bisættelser, ligesom jeg også har spillet til trøst i den sidste tid på hospicer og i private hjem.
Jeg sætter en stor ære i at synge i disse øjeblikke, hvor sorg og eftertænksomhed fylder rummet. Musikken har en særlig evne til at holde sorgen i hånden, så den kan blive mærket og få den fornødne plads.

Jeg har spillet fra en enkelt sang op til 6 sange i forbindelse med en ceremoni. Er ceremonien i kirken taler jeg gerne med præsten inden
og aftaler en god placering af sangen/sange.

Nogle har valgt at skabe deres egen ceremoni i et kapel eller i naturen, hvor der kun er ord fra de efterladte ind imellem de sange jeg synger.

Sangeksempler fra tidligere begravelse/bisættelser/afskedseancer:

Søvnige Øje -Sara Grabow fra albummet EneRum
Kære Stille Hjerte -Sara Grabow fra albummet EneRum
Om lidt -Kim Larsen
Stille før Storm -Sebastian
Blackbird -The Beatles


Sagt om mig og min musik:

“Til min mors begravelse var Saras blide stemme og musik den smukkeste og trøstende trøstende oplevelse, der svøbte os i kærlighed.
Et element der løftede begivenheden og klædte kirkerummet på en omsorgsfuld måde…”

“…det er noget med musikkens rene skønhed, med stemmens klang, en unik evne til at bruge kirkerummet – på mange planer, at turde og kunne være helt nærværende, at bruge undrende ord, og med sine toner og sit væsen skabe en unik samhørighedsfølelse i mødet med publikum…”

“… Du formår at formidle det spirituelle på en smuk, enkel og tilgængelig måde. Det er virkelig flot!”

“…Livscyklusser I bevægelser -smukt igangsat og indfanget, via din nærværende, følsomme legende og uovertrufne fortolkning. Det var verdensklasse…”

“Mediterende blid musik med tekster ,som har et indhold til eftertænksomhed og en stemme med ømhed og lyd med så mange facetter…”