The Haiku Project & Sara Grabow

Til efteråret udkommer The Haiku Project & Sara Grabow med et musikalsk samarbejde. Titel på albummet er endnu ukendt, men her er der et sniglyt;)

Bag The Haiku Project står musiker og kunstmaler Henrik Hytteballe. Henrik forstår i den grad at male følelser både på lærred og i det musikalske landskab. Jeg har længe været fan af hans “Flow” CD, som jeg har brugt til at berolige mine børn om aftenen. Lydsporene på det kommende album kredser om elementernes utrolige kræfter, og det er min klare overbevisning, at Henriks lydbilleder sætter kroppen i bevægelse -på den gode måde! Min stemme og ord tilføjer forsøgsvis en sfærisk og eftertænksom dimension. På dette track 5th element går der en rum tid, før jeg begynder at synge. Og det er netop pointen: Vi har brug for rum for at indfange øjeblikket…