Wow! Jeg skal spille til Jazz-festivalen…

Nogle gange går gamle drømme i opfyldelse på helt andre måder, end man havde forestillet sig. Da jeg gik på konservatoriet var min store drøm at blive en sej og feteret jazz-sangerinde. Mange af de andre sangerinde på kons. spillede allerede gigs på jazz-festivalen, og var med i seje jazz-sammenhænge. Well… det lykkedes aldrig mig. Men NU er det faktisk lykkedes at komme til at spille på jazzfestivalen! Sådan en 10-15 år efter, hvor alle de drømme er blevet lagt på hylden, hvor jeg forlængst har indset, at jeg er alt muligt andet, men nok ikke jazz-sangerinde… Og måske er der også bare noget helt forkert i at skulle inddele i de der kasser. Jazzfestivalen vil måske også noget andet end end kasse, og sådan kan vi blævre lidt omkring  -også til jazzfestival!

http://jazz.dk/copenhagen-jazz-festival-2017/nyheder/refshaleoeen-spiller-med-paa-aarets-copenhagen-jazz-festival/